GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Färre än fem vårdas på sjukhus

     Kronoberg • Publicerad 16 juni 2021 • Uppdaterad 16 juni 2021
     Genrebild.
     Genrebild.
     Foto: PETTER ARVIDSON

     Sedan gårdagen har tre nya fall av covid-19 bekräftats i länet. Fyra personer vårdas på sjukhus, vilket är en färre än under tisdagen. Ingen är inlagd på intensivvårdsavdelning.

     En anledning till den minskade smittspridningen tros vara att över 50 procent av den vuxna befolkningen i Kronberg (80 000 kronobergare) fått sin första dos vaccin mot covid-19. 30 procent av kronobergarna har fått två doser.

     Sedan pandemins start har 22 204 fall av covid-19 bekräftats i länet.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.