Annons

Fastigheter i Växjö säljs

Växjö • Publicerad 21 december 2019
Foto: Nadia Hagberg

K-Fastigheter har tecknat avtal om att förvärva två fastigheter vid Folkparken i Växjö. Bolaget förvärvar 100 procent av aktierna i Växjö Folkets Park AB, som äger fastigheterna Växjö Örnen 28 och Växjö Örnen 32. Fastigheterna har en detaljplan som möjliggör byggnation på upp till åtta våningar. K-Fastigheter planerar att bygga hus enligt sitt koncept Punkthus med upp till 90 hyreslägenheter med start andra halvåret 2020. Förvärvet sker genom en bolagstransaktion och underliggande fastighetsvärde uppgår till cirka 20 miljoner kronor, skriver K-Fastigheter i ett pressmeddelande.

”Vår strategi är att finnas i tillväxtregioner och Växjö är en av de orter där vi ser goda möjligheter att växa och jag ser fram emot att erbjuda möjlighet för fler att skapa sitt hem i ett tryggt och trevligt område”, säger Jacob Karlsson, vd för K-Fast Holding AB.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons