Annons

Fastigheter i Växjö säljs

Växjö • Publicerad 6 november 2019
Foto: Nadia Hagberg

Batten AB har köpt åtta fastigheter i Växjö. Det är nästan slutade bostadsfastigheter i centrala Växjö och Öjaby. Fastigheterna har en total uthyrningsbar area om 9 500 kvadratmeter varav strax över 9 400 kvadratmeter är bostäder. Det finns även möjlighet till nyproduktion i portföljen.

– Vi är väldigt glada för förvärvet av denna välförvaltade portfölj som ligger helt i linje med vår investeringsstrategi och våra planer att växa i Växjö, säger Jakob Johansson, vd på Batten AB.

Annons

Newsec har varit rådgivare vid försäljningen.

– Fastighetsmarknaden i Växjö är mycket stark. Under processen har vi har haft ett stort intresse från såväl lokala som nationella aktörer, vilket stärker vår teori om att Växjö är högintressant ur ett investerarperspektiv, säger Mattias Andersson, Head of Capital Markets Mid Cap, Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons