Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Favoriträtter ska återkomma oftare i kommunens kök

     .
     .
     Foto: PETTER ARVIDSON

     Diskussionerna kring vad som serveras i de kommunala köken i Växjö kommun har varit många. Nu agerar kommunen.

     – En nyhet under januari månad är att matsedelsperioden kommer att minska och gå ner från åtta veckor till sex veckor, vilket gör att rätter som är uppskattade kommer att återkomma oftare på matsedeln. Med en varierad meny av oftare återkommande rätter blir det lite mer som hemma där vi gärna äter våra favoriträtter, samtidigt som nya matupplevelser serveras även i fortsättningen, säger Andreas Olsson (C), kommunalråd och ordförande i organisation- och personalutskottet.

     Både de som äter maten och personalen som lagar maten kommer att kunna ge feedback. På menysidan Mashie finns en snabbfeedbacksfunktion där man kan ge ”tummen upp” på uppskattade rätter.