Annons

Fem supertips för dig som snart ska köpa begagnad bil

Den här artikeln är skriven av Liljas Bil. Den är inte skriven av VXO News journalister. • Publicerad 14 maj 2018
Anton Eriksson, försäljningschef begagnat, och Bert-Ola Dahlberg, bilsäljare, ger tips inför ditt nästa köp av begagnad bil.
Anton Eriksson, försäljningschef begagnat, och Bert-Ola Dahlberg, bilsäljare, ger tips inför ditt nästa köp av begagnad bil.

Be säljaren hänga med ut på en tur

Dagens moderna bilar har många avancerade system som används under körning. Var därför inte rädd för att fråga säljaren om hen kan följa med dig ut på en tur och demonstrera det viktigaste, så du vet vad som ingår vid ditt bilköp.

Annons

Installera Volvo on Call direkt

Volvo on Call är både en tjänst för ökad komfort och ett smart säkerhetssystem. Det ringer automatiskt upp SOS om airbagen skulle utlösas. Systemet kan också användas när du vill starta värmaren via din telefon. Köper du en begagnad Volvo ska du därför se till att få hjälp med att installera Volvo on Call direkt.

Beställ vinterhjul oavsett årstid

Genom att beställa vinterhjulen direkt kan du spara mycket tid senare. Vill du ha det extra smidigt kan du boka in hjulen på vårt däckhotell, där även hjulskifte ingår.

Fixa en begagnatbil med nybilstrygghet

Att köpa en begagnad bil är i princip lika säkert som att köpa en ny. Genom vår begagnatpaketering Liljas Smart kan du få garanti, serviceavtal och till och med en egen servicetekniker. Dessutom är alla våra bilar konditionstestade, en ytterligare trygghet för dig som köpare.

Utgå från dina behov istället för bilens bränsle

Idag är det mycket prat om att välja bort dieselbilen. Sanningen är dock att det finns både för- och nackdelar med alla bränslen. Därför är det viktigt att titta på just ditt bilbehov och rangordna det som är viktigast. Genom att göra det får du ut det mesta av din bil, vilket också blir den bästa investeringen för dig. En dieselbil kanske inte kommer att vara det bästa valet i Stockholms innerstad, men om du bor på landet kan det mycket väl vara det smartaste och mest prisvärda alternativet.

Hitta din nya bil och börja ditt nästa bilköp på liljasbil.se.

Välkommen till oss

Liljas grundades 1928 och är ett av landets äldsta bilhandelsföretag. Företaget finns på sju orter runt om i Småland och på Öland. Hos Liljas hittar du både nya och begagnade bilar, samt tjänster och produkter som förenklar och förbättrar bilanvändandet från det inledande köpet och erbjuder sedan all tänkbar service längs vägen.

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons