Annons

Festival i Växjö skjuts upp

Växjö • Publicerad 12 mars 2020 • Uppdaterad 13 mars 2020
Foto: Filip Sjöfors

På fredag nästa vecka skulle Växjö in rock arrangeras på O’Learys i Växjö. Dead by April, Lillasyster, Corroded, Sparzanza och Smash Into Pieces skulle uppträda. Men på grund av coronaviruset och regeringens beslut om att förbjuda evenemang med mer än 500 personer skjuts festivalen upp.

”Det är inget vi kan välja då det är lagstiftat tillsvidare. Nytt datum håller i skrivande stund på att undersökas. Vår utgångspunkt är att alla som köpt biljetter kommer få biljetter till det nya datumet”, skriver O’Learys på Facebook.

Annons

Den ordinarie verksamheten kommer dock att vara öppen, men med begränsningar vad gäller antalet personer som får vistas i lokalerna.

När det gäller nattklubben Grace var planen under torsdagen att de skulle hålla öppet. Under fredagen meddelade de dock att de kommer att hålla stängt.

”Med anledning av rådande situation väljer vi att hålla stängt fredagen den 13/3 och lördagen den 14/3.” skriver nattklubben på Facebook.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons