Annons

Fjärde gången gillt - då blir Magnus Betnérs standup-show i Växjö av

Växjö • Publicerad 8 juni 2021
Arkivfoto Magnus Betnér.
Arkivfoto Magnus Betnér.Foto: David Lagerlöf

Magnus Betnér skulle ha gästat Knock 'em Down i Växjö den 19 november. Planen var att köra två shower samma kväll, med 50 personer i publiken. Biljetterna sålde snabbt slut.

När de allmänna restriktionerna började gälla i Kronobergs län var arrangören och Magnus Betnér tvungna att skjuta fram showen. Initialt siktade de på den 21 januari.

Annons

Då restriktionerna inte hade ändrats tills dess gick man 7 januari ut och meddelade att showen skulle ske den 1 april i stället.

I slutet av april kom beskedet att showen återigen blivit framflyttad, till den 10 juni. Men nu kommer glädjebeskedet att Magnus Betnér kommer att genomföra sin standup-show på torsdag i Växjö.

”Med gällande restriktioner så kommer vi att kunna genomföra Magnus Betnérs show på Knock 'em Down i Växjö den 10 juni”, meddelar arrangören.

Köpta biljetter gäller till det nya datumet.

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons