GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Fjärde gången gillt - då blir Magnus Betnérs standup-show i Växjö av

     Arkivfoto Magnus Betnér.
     Arkivfoto Magnus Betnér.
     Foto: David Lagerlöf

     Magnus Betnér skulle ha gästat Knock 'em Down i Växjö den 19 november. Planen var att köra två shower samma kväll, med 50 personer i publiken. Biljetterna sålde snabbt slut.

     När de allmänna restriktionerna började gälla i Kronobergs län var arrangören och Magnus Betnér tvungna att skjuta fram showen. Initialt siktade de på den 21 januari.

     Då restriktionerna inte hade ändrats tills dess gick man 7 januari ut och meddelade att showen skulle ske den 1 april i stället.

     I slutet av april kom beskedet att showen återigen blivit framflyttad, till den 10 juni. Men nu kommer glädjebeskedet att Magnus Betnér kommer att genomföra sin standup-show på torsdag i Växjö.

     ”Med gällande restriktioner så kommer vi att kunna genomföra Magnus Betnérs show på Knock 'em Down i Växjö den 10 juni”, meddelar arrangören.

     Köpta biljetter gäller till det nya datumet.

     Läs mer