GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Fler coronapatienter inlagda på sjukhus

     Växjö • Publicerad 31 juli 2020
     .
     .
     Foto: NIKLAS LARSSON

     Region Kronoberg uppdaterar sin statistik kring antalet konstaterade fall av covid-19, antalet inlagda på sjukhus och antalet avlidna varje vardag. Fredagens siffror visar att fyra nya fall av virussjukdomen konstaterats i länet.

     Dessutom har ytterligare två patienter blivit inlagda på sjukhus. Efter en tydlig nedgång den senaste tiden ökar nu antalet i behov av sjukhusvård. Totalt är sju personer inlagda på sjukhus men ingen vårdas på intensivvårdsavdelningarna.

     Det är fortsatt 99 Kronobergare som har avlidit till följd av sjukdomen.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.