GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Fler föreningar kan ansöka om investeringsstöd

     Växjö • Publicerad 24 juni 2021
     .
     .
     Foto: SIMON HASTEGÅRD

     Kultur- och fritidsnämnden i Växjö har beslutat att föreningar med verksamhet för äldre nu ska kunna ansöka om investeringsstöd.

     – I takt med att en äldre befolkning också är mer aktiv ökar investeringsbehoven hos föreningar med en äldre målgrupp. Alla Växjöbor, oavsett ålder, ska ha möjlighet till en meningsfull och aktiv fritid, säger Jon Malmqvist (KD), kultur- och fritidsnämndens ordförande.

     Investeringen ska främja en ökad folkhälsa för målgruppen äldre med prioritet på den fysiska hälsan.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.