GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fler nya företag i Kronoberg

Kronoberg • Publicerad 17 maj 2022

Nyföretagarbarometern som NyföretagarCentrum och Bolagsverket ligger bakom visar att nyföretagandet i Sverige gick ner i april. Men i Kronoberg ökade antalet nya företag jämfört med samma månad i fjol.

Totalt startades 113 nya företag i Kronoberg i april månad. Det är fyra fler, en ökning med 3,7 procent, jämfört med april 2021.

Under årets fyra första månader har 467 företag starts i Kronobergs län. Det är 25 fler bolag, vilket ger en ökning på 5,7 procent.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.