Annons

Flera butiker kan öppna i gallerian

Publicerad 8 april 2017
Foto: Oscar Appelgren
Foto: Oscar Appelgren

I samband med ombyggnationen i Tegnérgallerian har eller kommer många av de befintliga butikerna få nya lokaler i gallerian. Ett stort företag har skrivit kontrakt med Kungsleden om att hyra 3000 kvadratmeter i gallerian, vilket lett till renoveringen. Vilket företag det rör sig om får Kungsleden i nuläget inte uttala sig om.

Men det är inte bara det stora företaget som etablerar sig i gallerian. I en intervju med VXOnews berättar Cristoffer Högberg, projektledare på Kungsleden, att tre butikslokaler i nuläget är lediga. Det rör sig om totalt 300-350 kvadratmeter i gallerian, som är på över 7000 kvadratmeter.

Annons

– Vi har knappt börjat titta på de vakanta lokalerna. Vi har varit i kontakt med några men det är för att de själva har hört av sig till oss. När ombyggnationen i gallerian är helt klar om ett år kan det fortfarande vara någon lokal som står tom, säger Cristoffer Högberg.

Läs mer om gallerians ombyggnation och framtid här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons