Annons

Flera förhörs efter bråket i Växjö

Växjö • Publicerad 20 augusti 2019
Foto: Carl Carlert

Vid 16-tiden på tisdagseftermiddagen larmades polis och ambulans till Västra Mark i Växjö där minst två personer ska ha bråkat med varandra.

En man i 35-årsåldern fördes till sjukhus då han hade stuckits eller skurits med ett skarpt tillhygge och en man i 30-årsåldern greps misstänkt för grov misshandel. Dessutom plockades två andra personer in till polisförhör.

Annons

– Blir man medtagen till förhör kan det innebära allt från att du är misstänkt till att du är ett vittne som inte gärna vill prata. Befinner man sig på en plats där ett grovt brott begås så måste man prata med polisen, vill man inte det så kan polisen behöva ta med en till förhör, säger Rickard Lundqvist, pressinformatör på polisen, till SVT Nyheter Småland.

Vad som har hänt och varför är ännu oklart men mannen som fördes till sjukhus uppges vara lindrigt skadad och kommer att få lämna sjukhuset under kvällen, skriver Smålandsposten. Enligt tidningen höll polisen också förhör med flera personer vid sjutiden.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons