Annons

Flera hundra nya fall av covid-19 i länet

Kronoberg • Publicerad 29 december 2021
Genrebild.
Genrebild.Foto: ERIK SIMANDER

Sedan tisdagen har Region Kronoberg rapporterat 267 nya fall av covid-19 i länet. Det är den största ökningen av antalet fall sedan regionen började med dagliga coronauppdateringarna igen den 20 december. Det innebär att totalt 25 303 fall har konstaterats sedan pandemins start.

Två patienter har skrivits ut från sjukhus sedan gårdagen. På sjukhusen i länet vårdas nu sju patienter med covid-19, varav två personer vårdas på intensivvårdsavdelningen.

Annons

Inga nya dödsfall har rapporterats på onsdagen. Totalt har 326 personer avlidit till följd av covid-19 i Kronobergs län.

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons