GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Flicka våldtagen i Växjö och Alvesta – man häktad

     Växjö • Publicerad 28 december 2020 • Uppdaterad 28 december 2020
     Foto: Nadia Hagberg

     Under juldagen ska en 21-årig man vid tre tillfällen ha våldtagit en 17-årig flicka på Växjö respektive Alvesta järnvägsstation.

     Enligt Smålandsposten är mannen nu häktad på sannolika skäl misstänkt för tre våldtäkter. Han förnekar brott.

     Mannen och flickan ska ha träffats under juldagseftermiddagen på Växjö station. Han ska ha våldtagit henne och när hon sedan skulle åka buss till Alvesta följde mannen efter och hon våldtogs på nytt på en toalett på Alvesta järnvägsstation, skriver Smålandsposten.

     Mannen pekades ut av flickan via uppgifter på sociala medier.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.