Annons

Flygbolagen ställer in många flygavgångar i Växjö

Växjö • Publicerad 30 december 2021
Foto: LENA GUNNARSSON, SMÅLANDSPOSTEN

Här saknas innehåll

Under hösten har flygtrafiken i Växjö kommit igång igen i takt med att restriktionerna lättats. Men nu när Folkhälsomyndigheten och regeringen infört nya restriktioner ser det åter dystert ut för flygplatsen.

Både Wizz Air och Ryanair har ställt in merparten av sina flyg från Växjö.

Annons

– Det är på grund av Omikron och de nya rekommendationerna som tillkommit. Det är tråkigt men fullt förståeligt också. Jag hoppas att regeringen sätter in ett stödpaket för januari och februari för att det kommer bli jättetufft för oss. Skulle regeringen komma med permitteringsstöd som tidigare så kan det bli något vi kommer att titta på, säger Ulf Axelsson, vd på Växjö Småland Airport, till Smålandsposten.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons