Annons

Flygbolaget återupptar sina linjer i Växjö

Växjö • Publicerad 25 maj 2021
Flygbolaget BRA återupptar sina linjer i Växjö.
Flygbolaget BRA återupptar sina linjer i Växjö.Foto: Pressbild

Den 30 augusti återupptar flygbolaget BRA sina linjer i Växjö. BRA planerar även att sätta in fler flygplan i drift till hösten och därmed kunna utöka sin tidtabell.

– Det känns fantastiskt roligt att kunna återvända till två kära flygplatser och regioner runt Ronneby och Växjö och välkomna våra kunder ombord igen, säger BRA:s kommersiella chef Ulrika Matsgård

Annons

Privatresandet börjar komma tillbaka ju mer vi närmar oss sommaren och bedömningen är att efterfrågan ökar i ännu större utsträckning efter sommaren när även affärsresandet kommer tillbaka, meddelar flygbolaget i ett pressmeddelande.

I slutet av augusti ökar BRA därför antalet avgångar rejält och lanserar två nygamla linjer. Den ena, som går mellan Växjö och Stockholm Bromma, startar 30 augusti och den andra, som går mellan Ronneby och Stockholm Bromma, startar 6 september.

– Fantastiskt roligt att BRA är tillbaka. De är så efterlängtade och det är mycket bra att vi nu återigen kan knyta samman vår region med vår kära huvudstad och resten av landet, säger Ulf Axelsson på Växjö Småland Airport.

Här saknas innehåll

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons