GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Flygbolaget sätter in fler avgångar i Växjö

     Växjö • Publicerad 26 juni 2021 • Uppdaterad 27 juni 2021
     Foto: Ryanair

     Efter många månaders uppehåll har flygtrafiken i Växjö dragit igång igen. Intresset för att resa i sommar är enligt Växjö Småland Airport stort.

     Nu väljer Ryanair att öka frekvensen och sätta in en tredje avgång i veckan till Alicante. Under de två första veckorna i juli kommer Ryanair att flyga söndagar, måndagar och torsdagar från Växjö. Om intresset fortsätter att vara högt kan förändringen vara under en längre tid.

     Växjö Småland Airport ägs till 55 % av Region Kronoberg, 42 % av Växjö kommun samt 3 % av Alvesta kommun.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.