Annons

Föräldrar misstänks för misshandel – slog sin son utanför McDonald's

Växjö • Publicerad 30 juni 2021
Genrebild.
Genrebild.Foto: Per-Erik Sandeb채ck, Sm책landsposten

En man och en kvinna har åtalats för misshandel respektive medhjälp till misshandel efter att mannen överöst sin son med knytnävsslag. Kvinnan, barnets mamma, ska ha hjälp till.

Familjen var på en McDonald's-restaurang i Växjö i maj i år. När de skulle lämna restaurangen i sin bil såg flera andra gäster hur mannen, en 43-årig Växjöbo, slog flera knytnävsslag på sin sons kropp. Sonen i sjuårsåldern ska dessförinnan varit ledsen och vägrat gå in i bilen, skriver Smålandsposten.

Annons

Kvinnan ska ha hjälpt till att knuffa in sonen i bilen så att pappan kunde fortsätta slå honom.

Ett par som såg händelsen följde efter familjen i sin bil och slog larm till polisen. De ska ha uppgett att pappan stannat flera gånger på vägen för att vända sig om och slå pojken som satt i baksätet.

Pappan har uppgett att han var arg på sin son men förnekar att han slog honom. Kvinnan hävdar också att mannen inte har slagit sonen och att de personer som påstod sig ha sett någon misshandel antagligen vill hennes familj illa, skriver Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons