Annons

Föreningen i Växjö vinner pris

Växjö • Publicerad 19 november 2019
.
.Foto: Alexander Mahmoud

Den ideella föreningen VUGI vid Olympen Träningscenter på Campus i Växjö har utsetts till vinnare i kategorin ”Årets studentidrottsfilm” vid Studentidrottsforum 2019, som arrangerades i Göteborg av Sveriges Akademiska Idrottsförbund, Chalmers Studentkårs Idrottssällskap och Göteborgs Akademiska Ryttarsällskap.

- Vi vet att filmer har lätt att få spridning och skapa nyfikenhet. En bra film kan locka nya medlemmar och deltagare. I år är första gången vi delar ut pris till Årets studentidrottsfilm och det känns extra roligt! Priset för Årets studentidrottsfilm tilldelas en film som speglar studentidrotten som det självklara valet, säger Johanna Olsson, generalsekreterare i Sverige Akademiska Idrottsförbund.

Annons

VUGI i Växjö vann priset med motiveringen: Årets studentidrottsfilm visar på ett inspirerande sätt föreningens breda utbud av träning. Genom att visa aktiviteter med både styrka, tempo och lugn finns det något för alla. Glädjen och gemenskapen ger ett välkomnande intryck och att få flyga in till sin studentidrottsförening är mäktigt!

Årets studentidrottsfilm belönas med en prissumma på 5 000 kronor.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons