Annons

Företag i centrala Växjö flyttar

Publicerad 29 maj 2017
Foto: Robin Sparf, Smålandsposten
Foto: Robin Sparf, Smålandsposten

Företaget Consid expanderar i centrala Växjö. Företaget, som beskrivs som ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom bland annat IT, lämnar sina nuvarande lokaler. I augusti tar de över delar av Telias lokaler på Kronobergsgatan, en kort flytt som ändå beskrivs som en stor förändring.

– De nya lokalerna är under ombyggnation och kommer att utrustas med stora fönster ända ner till marken och i taket. Det kommer bli otroligt häftigt och det ska vara som om Stortorget flyttar in till kontoret. Nu får vi bra anpassade lokaler, som dessutom är tre gånger så stora som vi har idag, säger Peter Bäckrud, regionsansvarig för Consid i Växjö.

Annons

Consid har även egna inredare som kommer hjälpa till att styla kontoret och Peter Bäckrud beskriver det nya kontoret som ett av företagets flaggskeppskontor och en plats man vill besöka.

– Vi har tidigare varit med och tävlat om Sveriges snyggaste kontor och Växjökontoret kommer definitivt att ha potential att positionera sig i den tävlingen framöver säger han och fortsätter:

– Vi på Consid ser Växjö som en strategisk etableringsort och det finns enorma expansionsmöjligheter i Växjö. Det är en expansiv och dynamisk region med bra näringsliv och mycket bra IT-kompetens Bara i augusti får vi in fyra nya medarbetare och vi växer kraftigt hela tiden.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons