Annons

Företag skriver avtal - anställer 25 personer

Växjö • Publicerad 18 oktober 2018
Foto: Olof Elfverson

Från och med årsskiftet är det Malmöbaserade vaktbolaget SAFE bevakning som kommer att ta över stora delar av Region Kronobergs säkerhetsbehov. Enligt Smålandsposten gäller avtalet under en tvåårsperiod med en option som gör att avtalet kan förlängas ytterligare två år.

– Vi har gjort en offentlig upphandling där vi ställde ett antal krav på vad vi behövde i Region Kronoberg, och SAFE var det anbud som var mest ekonomiskt fördelaktigt, säger Gert-Olov Karlsson, upphandlingschef på Region Kronoberg, till Smålandsposten.

I och med det nya avtalet ska SAFE anställa 25 nya medarbetare, de flesta heltidstjänst. Bolaget ska stå för rondering, utryckning på inbrott och överfallslarm, åtgärder på plats, stationär bevakning och extrabemanning av väktare, ordningsvakter och skyddsvakter i hela Region Kronoberg.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons