Annons

Företagen bjuder anställda på lunch

Växjö • Publicerad 22 mars 2020
Foto: Anders Johansson

Storföretagen HRM Software och Fortnox vill stötta de lokala restaurangerna i Växjö. Från måndag bjuder HRM Software sina anställda på lunch.

– Jag läste att det var många företag, särskilt inom restaurangbranschen, som har det jobbigt just nu. Det här är vårt sätt att dra vårt strå till stacken och stötta det lokala näringslivet. Mat måste vi ju ändå ha, säger vd:n Christian Myhrberg till Smålandsposten.

Annons

Företaget kommer att bjuda de anställda på PM under hela veckan. Samtidigt har Fortnox öppnat plånboken. De anställda där får 500 kronor som kan spenderas på lokala restauranger.

– Det är dels för att tacka våra medarbetare för att de har kämpat på och stöttat småföretagare hemifrån den här veckan. Och också för att uppmuntra dem att stötta våra lokala restauranger, säger Sara Nylén, HR-chef på Fortnox till Smålandsposten.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons