Annons

Företagen ingår nytt partnerskap

Växjö • Publicerad 5 december 2019

Växjöföretaget Briox är också verksamma i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Företaget har nu ingått ett partnerskap med Festum Software Oy i Finland, som erbjuder mjukvaran Hausvise till fastighetsförvaltare.

– Förvaltningsbranschen befinner sig i en tid av förändring. Ökande krav på digitalisering förändrar det dagliga arbetet hos fastighetsförvaltare. Vi är glada att kunna vara med och effektivisera deras verksamhet och bidra till ett konkret mervärde för kunden, säger Johanna Hannus, Country Manager på Briox Finland.

Annons

Integrationen mellan Briox bokföringsprogram och Festums Hausvise ska stärka erbjudandet till den finska marknaden.

– Samarbetet med Briox gör att vi kan fokusera på kärnan i Hausvise och tillsammans erbjuda högsta grad av automatisering. Partnerskapet mellan Festum och Briox kommer att ge våra kunder en miljö där de kan hantera sin egen ekonomiska förvaltning utan att behöva göra ett stort implementeringsprojekt, säger Minna Halonen, VD på Festum.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons