Annons

Företaget etablerar sig i Växjö

Växjö • Publicerad 1 februari 2020

Insitepart etablerar sig i Växjö. Företaget är en driftpartner inom logistik med ett utbud specialiserat mot lager- och terminaldrift med tillhörande stödtjänster.

– Etableringen i Växjö är en rolig och spännande utveckling för oss på Insitepart. Sedan tidigare har vi stor verksamhet i Jönköpings län och nu under vintern har vi påbörjat samarbete med kunder i Växjö. Kontoret blir därmed en naturlig brygga för vår fortsatta expansion. Vi ser fram emot att erbjuda våra tjänster till företag runtom i regionen som har behov av effektiva driftlösningar inom logistik, säger Karolina Turbok, regionchef på Insitepart.

Annons

Företaget har kontor i lokaler på företagshotellet Lokstallet i Växjö. Sedan tidigare finns Insitepart i Stockholm, Västerås och Jönköping.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons