Annons

Företaget etablerar sig i Växjö – ska anställa minst tio

Växjö • Publicerad 30 september 2020
Foto: Pressbild

Konsultföretaget Purple Scout är specialiserade inom programmering och utveckling. Nu har det Malmöbaserade företaget öppnat ett kontor i Växjö för att möta efterfrågan inom programmering och utveckling.

– Purple Scout har som ambition att växa snabbt, vi ser Växjö som en mycket spännande region. Det sägs ju att Växjö kallas för Smålands Silicon Valley och Sveriges hetaste IT-stad, så vi ser verkligen en stor potential här. Etableringen ger oss goda möjligheter att fortsätta växa, och med vårt nya säljteam på plats kan vi växla upp befintliga kundrelationer, samt välkomna nya kunder i regionen, säger bolagets vd, Johan Strömhage.

Annons

Pierre Olsson Kruse är ny affärsutvecklare på Purple Scout i Växjö. Hans fokus kommer att ligger på att bygga upp kundrelationer samt att rekrytera nya medarbetare. Planen är att minst tio nya medarbetare ska rekryteras under kommande år.

– Det känns otroligt kul att företaget gör den här satsningen, jag är glad och stolt över att de satsar på mig som affärsutvecklare här i Växjö, säger Pierre Olsson Kruse.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons