Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Företaget expanderar till Växjö

     Norrvidinge expanderar och etablerar ett kontor i Växjö, där marknaden i Småland ska bearbetas. Norrvidinge skriver i ett pressmeddelande att de har analyserat marknaden och konstaterat att det efterfrågas tjänster som väl överensstämmer med Norrvidinges affärsmodell, så som specialister inom anläggningslogistik. Ansvarig för verksamheten blir Andreas Karlsson, ny affärsområdeschef på Norrvidinge.

     – Norrvidinge har en framgångsrik affärsmodell och Andreas erfarenhet kommer att vara en stor tillgång för Norrvidinges etablering och utveckling i Småland, säger Johan Beermann, vd och Koncernchef på Norrvidinge.

     Andreas Karlsson kommer närmast från en befattning som regionchef inom GDL-koncernen och han har tidigare bland annat verkat inom Alwex AB.