Annons

Företaget flyttade till Växjö - gav 65 jobb

Växjö • Publicerad 2 oktober 2018
Stefan Svensson tycker att flytten från Trygg-Hansa till Ica Försäkring blev en nytändning. Med sin erfarenhet jobbar han som affärsstöd, här med försäkringsrådgivare Elina Månsson.
Stefan Svensson tycker att flytten från Trygg-Hansa till Ica Försäkring blev en nytändning. Med sin erfarenhet jobbar han som affärsstöd, här med försäkringsrådgivare Elina Månsson.Foto: URBAN NILSSON

Trygg-Hansa flyttade sin kundservice från Växjö till Malmö tidigare i år. 140 anställda berördes av flytten men av dessa saknar bara ett fåtal sysselsättning idag, skriver Smålandsposten.

Ett 30-tal medarbetare började på Ica Försäkring, som har etablerat sig i Växjö efter en flytt från Borås. Totalt jobbar 65 personer på kontoret i Växjö.

– Vi tog formellt beslut om att etablera oss i Växjö först i början av februari, ändå lyckades vi slutföra tillräckligt med rekrytering av personal för att kunna vara i drift första juni, det var väldigt snabbt marscherat, säger Caroline Farberger, vd på Ica Försäkring till Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons