GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Företaget flyttar till Grand Samarkand

Växjö • Publicerad 17 maj 2022
Foto: Grand Samarkand

Under hösten kommer Väster Tandvård att flytta från centrala Växjö till Grand Samarkand. Därav adderas en tandvårdsklinik till varuhuset.

– Vi har glädjen att informera om en spännande nyöppning under hösten, meddelar centrumchef Mats Jäderberg. Det är en helt ny typ av hyresgäst som kommer flytta in då Väster Tandvård flyttar från centrala Växjö och öppnar tandvårdsklinik på Grand Samarkand i ett pressmeddelande.

Alexander JepsenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.