Annons

Företaget flyttar till Växjö – väntas skapa 35 nya jobb

Växjö • Publicerad 13 april 2021

Allt fler företag väjer att etablera sina verksamheter på handelsområdet Norremark. Nu ska It-företaget 3stepIT, som återvinner gammal It-utrustning, flytta från Klavreström till Växjö, vilket VXOnews tidigare har rapporterat om.

3stepIT har fått bygglov och beräknas flytta in i de nya lokalerna under året. Det kommer också innebära många nya arbetstillfällen

Annons

- Insamlingen av begagnad It har på senare år varit lavinartad och för att bättre kunna möta morgondagens behov av begagnad It flyttar vi nu verksamheten från Klavreström till Norremarks handelsområde till en ny toppmodern anläggning. På sikt väntas verksamheten skapa cirka 35 nya arbetstillfällen i kommunen, säger Jonas Rosqvist, ansvarig för återanvändning och vidareförsäljning av begagnad It på 3stepIT, till Växjö kommuns nyhetsbrev om Näringsliv och tillväxt.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons