Annons

Företaget går in i stor koncern

Växjö • Publicerad 5 november 2019
Foto: Orango

Orango, som har verksamhet i Växjö, och eCraft går samman med Fellowmind. Koncernen har tillsammans 1 000 anställda i fyra europeiska länder och en gemensam omsättning på 125 miljoner euro.

– Sammanslagningen med Fellowmind och eCraft för med sig ny kunskap och expertis till vårt bolag. Dessutom får våra kunder nu tillgång till hela tjänsteportföljen inom Microsoft Business Applications och digital transformation. Med vår nya, europeiska kraft kan vi bättre tillfredsställa både kunder och medarbetare som vill nå längre ut än den svenska marknaden, säger Stefan Selvander, vd för Orango.

Annons

Han kommer att bli Regional Director för svenska regionerna samt en del av den nya koncernledningen. Orangos nuvarande styrelseordförande Ronny Roos, kommer sitta med i koncernstyrelsen.

Orango kommer till en början att ha kvar sitt varumärke och identitet men med tillägget "part of Fellowmind" i logotypen.

Förra året köpte Orango upp IT-bolaget Pdb Datasystem AB i Växjö.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons