Annons

Företaget har nyanställt 110 medarbetare

Växjö • Publicerad 3 september 2018
Foto: Volvo CE/Pressbild

I våras meddelade Volvo att de ökar produktionskapaciteten på Volvo CE i Bråas. Från och med den 1 september drar de igång ett kvällsskift i monteringen. Det innebär också nya jobb. Inför utökningen har 110 personer anställts, skriver Smålandsposten. Det är jobb inom montering, materialhantering, tillverkning och logistik.

– Det är fantastiskt kul att det går så bra marknadsmässigt. Det är stor efterfrågan på våra maskiner. Det är bakgrunden till att vi behöver ta in mer personal. Vi går in med ett extra halvskift, säger platschefen Jonas Lakhall till Smålandsposten.

Under sommaren har 45 medarbetare tillsvidareanställts och 65 visstidsanställts på tolv månader. Det var 426 personer som sökte tjänsterna. Totalt har Volvo CE i Braås ungefär 950 medarbetare.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons