Annons

Företaget köper del i bolag – förstärker med tre medarbetare

Växjö • Publicerad 9 februari 2020
.Foto: Olof Elfversson

Söderberg & Partners förvärvar en del i Linné Kapitalförvaltning, som har kontor i Stockholm och Växjö. Söderberg & Partners har förvärvat en andel på strax under 10 procent och tar en minoritetspost. I samband med det förstärks också bolaget med tre nya förvaltare.

– Vi har alltid sett Söderberg & Partners som en stark och spännande kraft inom branschen med mycket driv och framåtanda, det är därför oerhört glädjande och värdefullt att få in deras kompetens och kunnande till oss. Genom vårt samarbete kommer vi att få resurser och hjälp att utveckla Linné Kapitalförvaltning samtidigt som vi kan behålla vår autonomi och vårt oberoende som bolag, säger Daniel Eriksson, vd för Linné Kapitalförvaltning,

I samband med förvärvet ansluter förvaltarna Magnus Eidvall, Jonas Irnell och Erik Hermansson från Söderberg & Partners Wealth Management till Linné Kapitalförvaltning, där de kommer att förstärka bolagets befintliga förvaltarteam.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons