Annons

Företaget om vinsten: ”strategiskt viktig"

Växjö • Publicerad 23 februari 2021
.
.Foto: Elvedin Basic

Förra veckan stod det klart att Actic vunnit upphandlingen kring driften av Växjö Simhall. Tre anbud kom in och Actic ansågs vara bäst lämpat för att driva simhallen framöver. Kedjan skriver i ett pressmeddelande att de vunnit "en strategiskt viktig upphandling”.

– Vi har gjort en noggrann analys av marknaden och skapat vår strategiska plan för etablering där Växjö Simhall utgör startskottet på fortsatt tillväxt för Actic. Att vi nu får möjligheten att ytterligare inspirera invånarna i Växjö till träning för livet är fantastiskt roligt och även viktigt för vår affär framåt, säger Anders Carlbark, vd för Actic Group.

Annons

Actic har sedan tidigare ett gym på Hejaregatan 21 i Växjö. Actics vision är att bidra till ett friskare samhälle genom att attrahera bredare målgrupper och därigenom utvidga marknaden.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons