Annons

Företaget öppnar ny bank

Växjö/Alvesta • Publicerad 18 september 2019
Foto: Smålandsposten

I oktober öppnar Länsförsäkring Kronoberg en bank i Alvesta, vilken kommer att vara en bokningsbar bank. På Centralgatan i Alvesta, där Länsförsäkringar Fastighetsförmedling sedan en tid tillbaka finns, görs det nu plats för bankärenden också.

– Att få öppna bankkontor i Alvesta känns bra på alla sätt. Helheten i vårt erbjudande är något vi är stolta över och något vi har märkt gör det tryggt och enkelt för våra kunder. Vår lokala satsning innebär att vi utökar bemanningen i Alvesta och kan erbjuda våra kunder ett bredare utbud av tjänster, säger Johan Hördegård, bankchef på Länsförsäkring Kronoberg.

Annons

Två privatrådgivare kommer att finnas tillgängliga för bokning. Utöver detta utökar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling med ytterligare två mäklare.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons