Annons

Företaget satsar på gratis mäklarvärdering i Växjö

Växjö • Publicerad 29 februari 2020
Marcus Abler och Fredrik Rimmius
Marcus Abler och Fredrik RimmiusFoto: Pressbild

För ett par år sedan grundades Habity av Marcus Abler och Växjöbördige Fredrik Rimmius. Företaget satsar stort på att förändra den svenska bostadsmarknaden och vill visa alla bostäder som finns i Sverige, även sådana som inte är till salu. De har lanserat bostadsappen Habity där användare i Växjö kan få en värdering av sin bostad, utförd av en lokal mäklare, direkt i appen.

— Växjö är en viktig marknad för oss och vi har många bostäder anslutna redan nu. I ett led att förenkla processen att sälja sin bostad möjliggör vi nu första steget att med några knapptryck starta processen att få sin bostad värderad av en mäklare. Vår vision är att göra processen att köpa, sälja och underhålla sin bostad betydligt enklare och på vis skapa helt nya förutsättningar på marknaden, säger Marcus Abler, vd på Habity.

I Habity kan användarna boka olika typer av tjänster som rör hemmet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons