Annons

Företaget växer i Växjö - nyanställer

Växjö • Publicerad 26 juni 2018
Foto: Pressbild

OnePartnerGroup Sydost siktar på att öka sin omsättning till en miljard kronor till 2025. Bolagets organisation i Växjö har varit en stor faktor för tillväxt och nu har de vuxit med ett nytt kontor och flera nya medarbetare.

Det senaste året har Växjökontoret vuxit från 12 till 21 internanställda och över 100 konsulter hos sina kunder. Till hösten börjar en ny konsultchef, researcher och kundansvarig hos OnePartnerGroup i Växjö.

Annons

Som VXOnews tidigare har rapporterat om flyttar företaget till Honnörsgatan 12 i Växjö.

– Att gå från 250 kvadratmeter till 850 kvadratmeter känns mycket inspirerande. Nu har vi tillgång till stora gemensamma ytor, möjligheter till aktivitetsbaserat arbetssätt samt ett barnrum för de anställda när livspusslet inte riktigt går ihop. Även för våra kunder och kandidater har vi verkligen skapat en positiv atmosfär, säger Mats Ekenstam, vd för OnePartnerGroup Sydost.

TIPSA VXONEWS OM NYHETER! Maila oss på tips@vxonews.se

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons