Annons

Företaget vinner populära tävlingen

Växjö • Publicerad 2 december 2020
Daniel Ekerot, medgrundare av Blippa.
Daniel Ekerot, medgrundare av Blippa.Foto: Pressbild

Under hösten har Företagsfabriken arrangerat en innovationstävling. 38 tävlingsbidrag från Kronobergare med innovativa affärsidéer eller nystartade bolag har skickats in och vinnaren har nu utsetts. Fintech-startup-företaget Blippa vann tävlingen med rekordstortintresse och kommer under 2021 att bli en del av Företagsfabrikens tillväxtprogram.

– Vinsten validerar vad vi själva tyckte var en bra idé och självförtroende att jobba vidare med det här projektet. Vidare ger vinsten oss legitimitet som entreprenörer, säger Daniel Ekerot, medgrundare av Blippa.

Annons

Blippa prisas för sin innovation betalningslösning.

”Vi ser stor potential i Blippa och deras lösning. Det är en smart lösning som löser ett existerande problem – med ett erbjudande som ingen annan har. Vidare har de gjort mycket research kring denna komplicerade industri med dess regelverk och vi gillar deras kompetenta team och den iver de visar för att skapa denna lösning och göra Blippa framgångsrikt.” säger Sandra Ruuda, vd på Företagsfabriken i Kronoberg.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons