Annons

Företagets julklapp – en extra lön

Växjö • Publicerad 11 december 2019
Marcus Johansson
Marcus JohanssonFoto: Lena Gunnarsson

Växjöföretaget Willo delar ut 3,8 milljoner kronor till sina anställda. Pengarna kommer från det senaste årets vinst. 110 anställda för därmed en extra lön lagom till jul.

- Willos vinst är ett resultat av det engagemang och det arbete som alla i företaget lägger ner på att göra oss framgångsrika. Därför har vinstdelning i flera år varit ett naturligt inslag i våra satsningar på personalen. I år kan vi dessutom glädja oss åt att kunna fördela den hittills största vinstdelningssumman, säger Willos vd Marcus Johansson.

Annons

Marcus Johansson har varit vd i fyra år. På de åren har omsättningen ökat från 100 till 162 miljoner kronor. Totalt blev vinsten 22 miljoner kronor förra året som avslutades den 31 augusti.

- Huvuddelen av vår tillväxt kommer från Medtech, vilket är enligt vår strategi och affärsplan. Inom det här området förser vi den medicintekniska industrin med precisionsdetaljer bland annat till implantat, instrument och diagnostisk apparatur, säger Marcus Johansson.

Willo har också investerat i sin produktion och dessutom har antalet anställda ökat från 100 till 110 personer.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons