Annons

Företagsfabriken öppnar femte innovationstävlingen

Kronoberg • Publicerad 22 september 2021
Sandra Ruuda
Sandra RuudaFoto: Pressbild

Företagsfabriken har vid fyra tillfällen haft en innovationstävling, med målet att hitta nästa blivande tillväxtföretag i Kronoberg. Nu är ansökan till den femte upplagan av Företagsfabrikens Innovationstävling startat.

Vinnaren får en plats i Företagsfabrikens Tillväxtprogram, till ett värde av omkring 100 000 kronor. Höstens tävling arrangeras i samarbete med RosholmDell Advokatbyrå som går in med affärsjuridisk rådgivning motsvarande 20 000 kronor.

Annons

– Den stora ökningen av ansökningar till Företagsfabriken stärker vår övertygelse av att det finns många blivande tillväxtföretag i regionen. Vi är stolta och glada att flera söker sig till oss för att hjälp att bli framgångsrika genom att ta del av vårt värdeerbjudande som inkluderar bland annat affärsrådgivning, nätverk, utbildningar och en kreativ arbetsplats där man kan byta idéer med andra entreprenörer, säger Sandra Ruuda, VD på Företagsfabriken.

Tävlingen pågår till och med den 18 oktober, och vinnaren kommer att utses i december.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons