Annons

Företagsgrupp stäms av arkitekt

Växjö • Publicerad 10 mars 2020
.
.Foto: PETER HOLGERSSON

Halltorpsgruppen, som har Fredrik Pahlett i Växjö som är verkställande direktör och styrelseordförande, har stämts av Lloyd's arkitektkontor.

Halltorpsgruppen har haft sitt säte i Växjö fram till i januari i år då orten ändrades till Stockholm. Lloyd's arkitektkontor stämmer bolaget på över 1,2 miljoner kronor.

Annons

”Halltorpsgruppen hade gjort ändringar i projektet vilket lett till att en del av ritningarna behövde ritas om av Lloyd. Lloyd kom muntligen överens med Halltorpsgruppen att allt revideringsarbete skulle debiteras separat på löpande räkning eftersom det tillkommande arbetet inte omfattades av parternas ursprungliga avtal”, står det i stämningsansökan som lämnats till Växjö tingsrätt.

Fakturan på 110 000 kronor har dock fortfarande inte betalats. Halltorpsgruppen har i ett svar till Växjö tingsrätt menat att uppdragsbekräftelsen aldrig har accepterats av Halltorpsgruppen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons