Annons

Förfalskade exklusiva bilar i Växjö

Växjö • Publicerad 13 september 2018

I år har Växjöpolisen beslagtagit en rad exklusiva bilar där identiteten har förfalskat. En av bilarna är en BMW för ungefär 650 000 kronor som hamnade hos en Växjöbo med falskt chassinummer efter att bilen förskingrats i Tyskland, skriver Smålandsposten.

Bilen tillhörde först BMW Bank i München men försvann under ett leasingavtal med en kund i Tyskland. De vill ha tillbaka fordonet men tingsrätten har sagt nej till bankens krav om interimistisk kvarstad på bilen. Växjöbon köpte bilen via en bilhandlare, skriver Smålandsposten.

Tidningen rapporterar att polisen i Växjö har fastslagit att beslaget av bilen ska hävas och att Växjöbon kan få tillbaka bilen eftersom någon misstänkt inte har identifierats. Förundersökningen om grovt häleri har också lagts ner.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons