Annons

Förra PM-kocken tävlar i tv-programmet

Växjö • Publicerad 5 september 2019
Foto: Linus Hallsénius/TV4

Kockarnas kamp prisades förra veckan som ”Årets dokusåpa” på Kristallen. Den 24 september är det premiär för den nya säsongen med nya framstående kockar som ska göra upp om den prestigefyllda titeln.

Bland deltagarna finns den tyska legendaren Walter Traub, Sebastian Gibrand som tagit silver i kock-VM och Emma Shields. 29-åringen inledde karriären på PM & Vänner i Växjö och har sedan dess jobbat på Stockholmskrogarna Djuret, Volt, Oaxen och som kökschef på Flickan. Hon blev White Guides ”Rising Star” 2018.

Annons

– Det här är kontrasternas säsong. Några har aldrig tävlat tidigare medan andra har varit förberedda på proffsnivå sedan dag ett. Trots det blir det osäker utgång i varje tävling vilket gör det olidligt spännande. Säsongen blir emotionell på många sätt. Vid sidan om de rejält upprörda känslorna under tävlingarna så bjuder flera av kockarna på öppenhjärtiga middagar med personliga och dramatiska berättelser från deras liv, säger Pär Lernström, programledare för Kockarnas kamp.

Kockarnas kamp har säsongspremiär tisdag 24 september 20.00 på TV4, TV4 Play och C More.

Foto: Linus Hallsénius/TV4
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons