Annons

Försvunnen 70-åring död - polisen utreder mord

Kronoberg • Publicerad 11 augusti 2019
.
.Foto: Patric Söderström

Den 31 juli försvann en 70-åring i Markaryds kommun. Han satte sig i sin bil för att köra in till Markaryd och uträtta några ärenden. Han har sedan dess varit spårlöst försvunnen och polisen har misstänkt att han har kidnappats. Missing People har genomfört sökinsatser och skallgångar utan resultat.

Under lördagskvällen, vid klockan 17.30, ska allmänheten ha anträffat en kropp efter en avliden man i skogen i trakterna av Hannabad i Markaryd. På grund av omständigheter vid anträffandet är polisens uppfattning att kroppen tillhör den försvunne 70-åringen. Kroppen har förts till Lund för rättsmedicinsk obduktion och identifiering. Vid hans försvinnande försvann också hans bil, en Volvo XC 90. Den är fortsatt försvunnen.

Annons

Polisens tekniker har jobbat på platsen under hela lördagskvällen och platsen har spärrats av. Omständigheter och fynd på platsen där kroppen anträffades gör att polisen inlett förundersökning gällande mord.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons