Annons

Fortnox ska dubblera antalet kunder

Växjö • Publicerad 15 januari 2021
Fortnox
FortnoxFoto: Lena Gunnarsson

Växjöbaserade IT-bolaget Fortnox har gått som tåget de senaste åren. Och resan ska fortsätta. Nu presenterar företaget målet att man ska dubblera antalet kunder till 2025. Dagens cirka 350 000 ska bli 700 000 på fyra år.

– Det blir helt klart ett ökat tempo avseende kundtillväxt. Det tog 20 år att få 350 000 kunder, och det var bra gjort. Nu ska vi göra det på fem år. Det finns i dag cirka 1,5 miljoner verksamheter i Sverige, och de kommer sannolikt att bli ännu fler fram till 2025. Vi är övertygade om att med ett ännu tydligare fokus på vad som underlättar för företag att bli framgångsrika så kommer fler att vilja ha vår hjälp, och de kommer att vilja ha den i högre utsträckning, säger Fortnox vd Tommy Eklund i en kommentar till den nya affärsplanen.

Läs mer om de nya målen här.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons