Annons

Fortsatt jakt på rånare i Växjö

Publicerad 21 juni 2017
Foto: Paul Madej, Barometern
Foto: Paul Madej, Barometern

För en vecka sedan blev ett äldre par rånade i sin villa i Gårdsby, norr om Växjö. Två maskerade män tog sig in i parets bostad under natten och kunde med hjälp av våld få med sig värdeföremål, plånbok och parets bil. Polisen gick efter händelsen ut och efterlyste vittnen och en silverfärgad Audi A6. Men trots att de har fått in tips har polisen ingen misstänkt.

– Vi fortsätter med utredningen, men vi har inte frihetsberövad någon. Vi har ingen misstänkt i nuläget. Jag vill inte uttala mig om vad det är för tips, men vi har förhört en del personer, säger Henrik Jonasson, förundersökningsledare på polisen i Växjö, till SVT Småland.

Polisen har gjort en teknisk undersökning vid bostaden men har inte fått några analyssvar från NFC på de prover som mn har skickat dit.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons