Annons

Fortsatt tillväxt för Växjöbolaget

Växjö • Publicerad 26 augusti 2020
Johan Nordqvist.
Johan Nordqvist.Foto: Marcus Holmstrom

Under torsdagen släppte Växjöföretaget Briox sin delårsrapport för andra kvartalet. Enligt bolagets nytillträdde vd Johan Nordqvist har det varit fortsatt tillväxt på samtliga viktiga områden.

Trots coronapandemin och att en del av länderna där Briox är verksamt har haft lock down ökade nettoomsättningen med 32 procent till nästan 1,47 miljoner kronor, baserat på samma periodiseringsmodell som användes under det andra kvartalet 2019.

"Covid-19 och dess effekter har förstärkt digitaliseringsbehovet och efterfrågan på molntjänster då de flesta arbetat hemifrån. Vi har sett en ökad tillströmning till våra webbinarier, och överlag har situationen gjort redovisningsbyråer och företagare mer intresserade av att digitalisera sina rutiner och kundinteraktioner. Detta är positivt för Briox”, skriver Johan Nordqvist i delårsrapporten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons