Annons

Franchisetagaren vinner internationellt pris

Växjö • Publicerad 9 mars 2020
Patrik Hjelte
Patrik HjelteFoto: Pressbild

Patrik Hjelte, som är franchisetagare för flera McDonald’s i Värmland, Skåne, Växjö och Strömstad, får ta emot pris som en av de bästa franchisetagarna i hela McDonalds-världen.

Den 19 april får han ta emot Fred L Turner Golden Arch Award i Orlando, Forida. Patrik Hjelte nominerades för sitt stora engagemang som ledare, för styrkan i att ta hand om gästerna och för drivet att utveckla restaurangerna och det omgivande samhället. Han ses som en förebild för franchisetagare världen över.

– Det här känns otroligt. Vi har länge haft som mål att uppnå en exemplarisk service samtidigt som vi jobbat hårt för att upprätthålla vår goda arbetsmiljö, något det här priset verkligen bekräftar. Utan våra fantastiska medarbetare hade inte detta varit möjligt, säger Patrik Hjelte enligt Foodnet.se.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons