Annons

Frisörföretaget kan vinna fint pris

Kronoberg • Publicerad 1 januari 2022
Foto: Oscar Appelgren

Den 5 mars nästa år arrangeras finalen av Årets Frisör. Nu har det blivit officiellt vilka frisörer och företag som kvalificerat sig till det sista tävlingsmomentet där de nominerade gör upp om de eftertraktade förstaplatserna och den hedervärda titeln Årets Frisör.

– Vi är så förväntansfulla! Årets Frisör är alltid årets höjdpunkt för oss. Att bli nominerad i någon av kategorierna är verkligen stort för både frisören och salongen de arbetar på, det är ett kvitto på hantverksskicklighet på hög nivå och de är värda att hyllas. Juryn i Årets Frisör har gjort ett gediget jobb och i år är startfältet mycket starkt. Vi är så glada att få visa upp de stora talanger vi har i Sverige, säger Wiveka Gillow, marknadschef på Frisörföretagarna som är tävlingens arrangör.

Annons

I kategorin Årets Frisörföretag är Bergfeldts Frisörer med verksamhet i bland annat Alstermo, Älghult och Växjö.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons