GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Frottétält löser Alvestas problem

     Växjö • Publicerad 26 mars 2021
     Anne Marchal och Elisabeth Anderberg gör podden VXO weekly.
     Anne Marchal och Elisabeth Anderberg gör podden VXO weekly.
     Foto: Lars-Göran Rydqvist

     Skatan och Marchal löser omklädningsrumsproblemen i hockeysverige. De pratar om vilken personlig sak de skulle ha med sig för att överleva på en ö. Anne önskar mer tydlighet i artiklarna och undrar vad Pappor med BF betyder?

     Smart väderapp utvecklas för att vi ska klä oss rätt, men funkar den för oss med vallningar? Och så haglar tipsen åt höger och vänster.

     VXO weekly med Skatan och Marchal görs av Elisabeth ”Skatan” Anderberg och Anne Marchal. Varje fredag ger Skatan och Marchal dig en sammanfattning av veckans lokala nyheter med inställningen att allt går att koppla lokalt. Högt och lågt, med allvar och skratt.

     Elisabeth AnderbergSkicka e-post
     Anne Marchal
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.