GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Funkisföräldern Magda berättar om livet, glädjen och kampen

Kronoberg • Publicerad 19 januari 2022

Magdalena Korpela från Lessebo gästar Babysnack och berättar om livet som förälder till ett barn med flera funktionsvariationer.

Hon beskriver hur det är att behöva kämpa sig till varje rätt till stöd och hjälp. Men också om den enorma kärlek hon får uppleva av sin son Vincent.

"Alla säger att människor har lika värden, men vi vet att få tycker så på riktigt. Men Vincent, han tycker det. Även när människor tittar taskigt på honom för att han är den han är, så vänder sig Vincent mot dem, ler, vinkar och säger hej. Jag är så tacksam över att få uppleva detta varje dag" säger Magdalena i Babysnack.

Magdalena Korpela berättar om livet som funkisförälder i podden Babysnack
Magdalena Korpela berättar om livet som funkisförälder i podden BabysnackFoto: Elisabeth Anderberg
Elisabeth AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.